top of page

BİR MİDİLLİ NE KADARA MAL OLUR?

"Ben bir midilli istiyorum", "bana bir midilli al" gibi sözler son zamanlarda çocuğunuzun ağzından defalarca çıktıysa, mutlaka bir midilli kaç para eder diye merak etmişsinizdir ? Bu makale boyunca birlikte göreceğimiz soru bu. Bu nedenle, çocuğunuzu memnun etmeye kararlıysanız, harekete geçmeden önce bunu okuyun.


BİR MİDİLLİ NE KADARA MAL OLUR?
BİR MİDİLLİ NE KADARA MAL OLUR?

KISACASI .. BİR MİDİLLİNİN MALİYETİ NEDİR?

Bir midilli satın almadan önce , onu hangi perspektiften satın aldığınızı bilmelisiniz. Peki, soruya, bir midillinin maliyeti nedir? Cevap: duruma göre değişir.. Genellikle sağlıklı bir midillinin fiyatı 1000 €'dan başlar . Bazı midillilerin maliyeti, özellikle kazandıkları yarışmalara bağlı olarak 5.000 €, 10.000 € veya bazı durumlarda daha da fazladır.


MİDİLLİ BAKIMININ MALİYETİ NEDİR?

Bir midilli satın almanın maliyetin bekleneceğini kim söylüyor ! Gerçekten de, beklenmesi gereken sadece satın alma fiyatı değil, aynı zamanda bakım maliyetidir. Öncelikle bahçenizde bulundurma imkanınız varsa eğer geniş bir arsanız varsa maliyetleri büyük ölçüde azaltmış olursunuz. Aksi takdirde, bir emekli maaşı için 100-200 € arasında sayın . Bazıları, sunulan hizmetlere bağlı olarak 500 €'nun biraz üzerine çıkabilir.

Ardından veteriner, nalbant ve haşarat giderici gibi sağlık giderleri için bir 1000€ daha sayın.


UCUZ MİDİLLİ

Belirli at ve midilli alım sitelerinde görebileceğiniz veya midilli alımı için çok düşük fiyatlar veren gazetelerde görebileceğiniz ilanlara dikkat edin. 200 € , 300 €'ya satılık bir midilli gördünüz mü ? Bunun farkındaysanız ve amacınız buysa, bu iyi bir şey, aksi takdirde sağlık sorunları olan bir midillinin veteriner faturalarında size çok pahalıya mal olabileceğini unutmayın. . Şanssızsanız, yılda birkaç yüz avro, hatta birkaç bin avro. İyi anlaşmanızı gerçek bir para tuzağına dönüştürmeye yeter.


ÇOCUĞUMA MİDİLLİ ALMAK İYİ BİR FİKİR Mİ?

Çocuğunuza bir midilli almak onu mutlu etmek için çok iyi bir fikir. Bu, binicilikte ilk adımlarını atmasına izin verebilir . Bir midillinin ne kadara mal olduğunun ve maliyetinin farkındaysanız, tatsız sürprizlerden, daha sonra onu yeniden satmak zorunda kalmaktan ve çocuğunuzu hayal kırıklığına uğratma riskinden kurtulursunuz.

Ancak, bir midillinin bir hayvan olarak kaldığını ve bunun uzun vadeli ve aynı zamanda zaman açısından bir taahhüt olduğunu asla unutmamalıyız . Onunla ilgilenecek vaktiniz yoksa, perişan olacağı için bir midilli satın almak kötü bir fikir olabilir. Sevimli ama kararlı olmayan türde, binmek için bir midilli oyuncağı seçebilirsiniz .

ÇÖZÜM :

Bir midilli ne kadara mal olur?

  • Sağlıklı , 1000 € 'dan 10.000 € 'ya kadar ve hatta rekabete bağlı olarak 20.000 € veya daha fazla

  • Aylık 100 € ile 550 € arasında bir emekli maaşının maliyeti

  • Sağlık maliyeti yılda yaklaşık 1000 €

Campervan Turkey'i ziyaret ettiniz mi?



Commentaires


bottom of page