top of page

BEYAZ AT İÇİN 47 İSİM

Beyaz bir atın özel bir şeyi vardır. Bu atlar farklı ve benzersiz, yani benzersiz bir ismi hak ediyorlar mı? Beyaz bir atınız olduğunda, kürkünün rengine bağlı bir ismin olması normaldir. Ancak bazen sizin için doğru ismi bulmak zordur. Seçim yapmanıza yardımcı olacak 47 isimden oluşan bir liste hazırladık. Bazıları beyaz atınızın kürk rengiyle ilgili ve eminim sizin için doğru olanı bulacaksınız.


BEYAZ AT İÇİN 47 İSİM
BEYAZ AT İÇİN 47 İSİM

BEYAZ AT İÇİN EN İYİ İSİMLER

Unutulmaz, anlamlı ve tek kelimeyle harika, beyaz bir atınız varsa, kesinlikle bu çok popüler isimlerden birini seçeceksiniz:

Nuage Casper Angel Champagne Ciel Crystal Pearl Tempête Snowy Blanche-Neige Guimauve Boule de neige Luna Sucre

BEYAZ ATINIZI VAFTİZ ETMEK İÇİN İPUÇLARI

Beyaz atınıza herhangi bir büyük at ismi verebilirken, atınızın rengine atıfta bulunan bir isim özellikle anlamlı olabilir. Beyaz renkten ilham alan bir isim doğal gelebilir ve ayrıca ahırdaki diğer insanların atınızın adını daha kolay öğrenmesine ve hatırlamasına yardımcı olabilir. Ayrıca, atınızın görünümünü onurlandıran bir isim seçmek eğlencelidir. İlham alabileceğiniz birçok ünlü beyaz at var. Yunan mitolojisindeki efsanevi Pegasus beyazdı ve Gem Twist , Snowman ve Milton gibi efsanevi atlar da size atınızın adı için fikir verebilir.

Ancak başka birçok potansiyel fikir de var. Atınıza beyaz yiyecekler, beyaz çiçekler ve hatta farklı bulut türlerinin adını vermeyi düşünün. Potansiyel isimlerin bir listesini yapmayı muhtemelen daha kolay bulacaksınız. Aklınızda bir isim olduğunda, onu yazın ve saklayın. Çok sayıda adınız olduğunda, favorilerinizi sıralayın. Bazı isimlerin atınıza doğal olarak geldiğini, bazılarının ise gelmediğini görebilirsiniz. Bir isim düşünüyorsanız, birkaç gün deneyin ve atınıza uygun olup olmadığına bakın. İdeal bir isim, telaffuzu ve hatırlaması kolay ve yalnızca birkaç hece uzunluğunda olacaktır, bu nedenle atınızı eğitirken düzenli olarak kullanabilirsiniz. Atlar ve insanlar arasındaki karışıklığı önlemek için ahırınızdaki diğer atların isimlerine çok benzemeyen bir isim arayın.

Ahır adının kısa ve tatlı olması gerekse de, atınızın gösteri adını veya tescilli adını seçerken yaratıcılığa daha fazla yeriniz olur. Geleneksel olarak, bu adlar atınızın soyuna atıfta bulunur, ancak atınızın mirasıyla ilgisi olmayan benzersiz bir ad da oluşturmayı seçebilirsiniz. Yaratıcı olmalısın. En sevdiğiniz cümleleri, kar veya Kuzey Kutbu'na yapılan atıfları veya yukarıda bahsedilen ünlü beyaz atlardan bazılarını çağrıştıran veya onurlandıran isimleri düşünmeye başlayın. Atınızla yarışırken gösteri spikerinin sıralamanızı duyururken atınızın adını doğru şekilde telaffuz edebilmesi için okunması ve telaffuzu kolay bir isim seçmeyi unutmayın.


Atınızı kaydettirecekseniz, mükemmel kayıtlı adı seçmeden önce cins sicilinin adlandırma yönergelerine başvurduğunuzdan emin olun. Çoğu kayıt defterinde, bir adın kaç karakter içerebileceğini, bir ada noktalama işaretleri ekleyip ekleyemeyeceğinizi ve daha fazlasını belirleyen katı kurallar vardır. Seçtiğiniz adı kaydedebildiğinizden emin olun. Adın zaten alınmış olması ihtimaline karşı bir liste yapın. Hala harika fikirler arıyorsanız, okumaya devam edin ve atınız veya midilliniz için bu beyaz at isimlerinden birini kullanmayı düşünün. Bu adların tümü sabit adlar olarak kullanılabilir, ancak bunları kayıtlı veya şov adına da entegre edebilirsiniz.

DAHA BEYAZ AT İSİMLERİ

Lune Ivoire Clara Diamant Moondance Foi Brouillard Arctique Nova Fantôme Moonlight Orchidée Marguerite

Daisy Stratus Blizzard Camellia Lily Dreamer Prenses Iris Kardelen Krem Hindistan Cevizi Yasemin Cirrus Pegasus Şakayık Nimbus Starlight Wings Twister Moonbeam


Campervan Turkey'i ziyaret ettiniz mi?


Коментарі


bottom of page