top of page

Hafta sonu Marmaris'te at biniciliği

Marmaris'teki tatiliniz sırasında keyif alacağınız eğlenceli ve dinlendirici bir aktivite arıyorsanız, at binmeyi düşünebilirsiniz. Binicilik, şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzakta, Marmaris'in güzel kırsalını keşfetmek için harika bir yoldur. Çam ormanları, portakal bahçeleri, dereler ve köyler arasında at binebilir ve Marmaris'in farklı bir yönünü deneyimleyebilirsiniz.


Horse riding in Marmaris at the weekend
Horse riding in Marmaris at the weekend

Marmaris'te ata binmek, yaşınız veya deneyim seviyeniz ne olursa olsun herkes için uygundur. Bir at safari turuna katılmak için önceden herhangi bir bilgi veya pratiğe sahip olmanız gerekmez. Atlar iyi eğitimli ve arkadaş canlısıdır ve herhangi bir sorun yaşamadan rehberlerini takip edeceklerdir. Sadece eyere oturmanız ve yolculuğun tadını çıkarmanız gerekir.


Marmaris'te farklı rotalar ve süreler sunan çeşitli at safari turları mevcuttur. Tercihinize ve programınıza bağlı olarak sabah veya öğleden sonra seanslarından birini seçebilirsiniz. Turlar genellikle otelinizden alma ve bırakma dahil olmak üzere yaklaşık 3 saat sürer. Gerçek sürüş süresi yaklaşık 1 saattir.


Tur sırasında, sürüşe başlamadan önce size bazı temel talimatlar verecek olan profesyonel eğitmenler size eşlik edecektir. Ayrıca size geçtiğiniz yerler hakkında bazı ilginç gerçekler ve hikayeler anlatacaklar. Yol boyunca dinlenmek ve fotoğraf çekmek için bazı molalar vereceksiniz.


Marmaris'te ata binmek, tatil deneyiminizi zenginleştirebilecek güvenli ve keyifli bir aktivitedir. Ayrıca aileniz veya arkadaşlarınızın yanı sıra atınızla da bağ kurmak için iyi bir fırsat olabilir. Bu muhteşem hayvanlarla doğada biraz zaman geçirdikten sonra kendinizi yenilenmiş ve enerjik hissedeceksiniz.


Hafta sonu Marmaris'te ata binmekle ilgileniyorsanız, turunuzu çevrimiçi olarak rezerve edebilir veya daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Müşterilerimiz için rekabetçi fiyatlar ve yüksek kaliteli hizmet sunuyoruz. Marmaris'te unutulmaz bir macera yaşamak için bu şansı kaçırmayın!


Campervan Türkiye'yi ziyaret ettiniz mi?



Comments


bottom of page